Viken Industri & Pumpeservice

Om oss

Hva gjør vi?

Viken Industri & Pumpeservice AS utfører alt innen rekondisjonering av roterende utstyr, med kjernekompetanse på pumper og mekaniske tetninger. Laseroppretting av koplinger.

Vi utfører også blant annet overflatebehandling på stål og betong. Både med malingssystemer og kompositt. Kompositt er ofte en keramisk epoxy, motstandsdyktig mot stor slitasje, kjemiske angrep, høye temperaturer og generelt væske med partikler.

VIOPAS tilbyr både salg og montering av kompensatorer; Vev, gummi og stål. Vi tilbyr også salg av deler og tetninger til det meste av roterende utstyr. Pakninger til hydraulikk sylindere. Generelt pakning og tetning til industrien.

VIOPAS er stolte over å kunne tilby bedriften deres en kontaktperson å forholde dere til under hele arbeidsprosessen. Vi kan utføre hele jobben, ordne deler / utstyr det er behov for eller skaffe kompetansen som trengs for et prosjekt, slik at bedriften deres kan fokusere på å gjøre jobben dere kan best.

Hva har vi?

Viken Industri & Pumpeservice AS har vårt eget verksted i Skjeberg. Der har vi utstyr for – vask, sandblåsing og overflatebehandling, samt et mekanisk verksted for overhaling av utstyr og konstruksjonsarbeid. Vi har egne biler med verktøy og utstyr for å arbeide på industrien.

VIOPAS har eget laseropprettingsutstyr for koplinger. Her bruker vi Fixture laser.

Vi kan tilby mobile tjenester takket være vårt mobile lakkeringsutstyr og mobile vask- og sandblåsingsutstyr.

VIOPAS har også utstyr for betongarbeid. Vi kan støpe, slipe og overflatebehandle.

Hva ønsker vi?

Viken Industri & Pumpeservice AS ønsker å være en partner for vedlikehold av roterende utstyr for din bedrift.

Vi ønsker å levere utstyr og deler fra kjente leverandører. Vi ønsker også både å arbeide med montering og konstruksjon ute hos kunder, overflatebehandling med maling og kompositt ute hos våre kunder.

VIOPAS ønsker å hjelpe deg med rekondisjonering av utstyr og konstruksjonsarbeid med overflatebehandling på verkstedet vårt.

Vi ønsker også å kunne tilby din bedrift serviceavtaler og forebyggende tjenester.